Τέλος στο πρόβλημα της τριχόπτωσης και αραίωσης μαλλιών

toppikΠώς λειτουργεί το Toppik;

Επιτέλους υπάρχει ένας ασφαλές, φυσικός τρόπος για να εξαλειφθεί η εμφάνιση της τριχόπτωσης και η αραίωσης των μαλλιών. Δεν είναι ένα σπρέι, κρέμα ή συγκάλυψη. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο εξελιγμένο επιστημονικά και είναι σε αντίθεση με οτιδήποτε έχετε δει ποτέ πριν.
Το Toppik είναι ένα καταπληκτικό νέο συγκρότημα από μικροσκοπικές, μικροΐνες “τρίχες” που δένουν τέλεια με τα μαλλιά σας.
Οι ίνες του Toppik είναι από την ίδια βιολογική πρωτεΐνη (κερατίνη), όπως τα δικά σας μαλλιά. Μέσα από μια μοναδική διαδικασία, αυτές οι ίνες μπορούν να συγχώνευτούν με τα μαλλιά σας.

Δείτε το σε δράση

Μπορείτε να εφαρμόσετε το Toppik απλά κρατώντας το δοχείο πάνω από την αραίωση τις περιοχή σας, και ανακινώντας το απαλά. Σε δευτερόλεπτα, χιλιάδες μικροσκοπικές ίνες στο χρώμα των μαλλιών σας θα συμπλέκονται με τα δικά σας μαλλιά.
Φορτισμένα με στατικό ηλεκτρισμό, αγκαλιάζουν τιν τρίχα τόσο καλά,που είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στη θέση του όλη την ημέρα και τη νύχτα, ακόμη και με τον ισχυρότερο άνεμο.

Το Toppik έρχεται σε μια κομψή, και διακριτική εμφάνιση σε ένα διαμορφωμένο δοχείο ειδικά σχεδιασμένο για να απαλλάξει τις ίνες του από 167 ψηφιακά βελτιστοποιημένα ανοίγματα.

30 sec

Θα εκπλαγείτε με το πώς αυτές οι ίνες μαλλιών με κερατίνη μετατρέπουν απο λεπτό, σε λεπτό τα μαλλιά σας. Ξαφνικά, τα μαλλιά σας γίνονται παχιά και γεμάτα μπροστά στα μάτια σας. Στην πραγματικότητα, ολη αυτή η μετατροπή πραγματοποιείται σε 30 δευτερόλεπτα ή λιγότερο.

Απόλυτα Μη ανιχνεύσιμο

Με τον ισχυρότερο αέρα ή τη βροχή ή την οδήγηση δεν θα επηρεάστει το Toppik και δεν μπορεί, ενδεχομένως, να σας αφήση λεκέ (Με την βροχή μειώνετε η ποσότητα αλλά οχι να τρέχει πάνω σας και να αφήση λεκέ). Το Toppik είναι εντελώς μη ανιχνεύσιμο, ακόμα και από όσο πιο κοντά το παρατηρήσετε. Στην πραγματικότητα, αυτές οι ίνες απο κερατίνη, συγχώνευονται με τα μαλλιά σας τόσο τέλεια που ακόμη και ένα εκπαιδευμένο μάτι δεν θα είναι σε θέση να τα εντοπίσει. Το Toppik παραμένει σταθερά στη θέση του δίνοντας φυσικό πάχος και πληρότητα μέχρι την επόμενη φορά που θα λουστήτε. Το Toppik απομακρύνετε εύκολα με οποιοδήποτε σαμπουάν.

Μια ασφαλής, και αποτελεσματική επιλογή.

Μιλώντας για ιατρικές θεραπείες, το Toppik συνιστάται από τους γιατρούς,και δερματολόγους, διότι είναι απολύτως ασφαλές και λειτουργεί εκπληκτικά καλά με τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών, καθώς και με την φυσική αραίωση των μαλλιών σε άντρες και γυναίκες. Ξεκινώντας αμέσως μετά τη χειρουργική επέμβαση, Toppik θα κάνει τις ουλές να εξαφανίζονται εντελώς. Επίσης θα εξαφανίση το θέαμα των προσωρινών μετεγχειρητικών αραίωσεών μέχρι να βγούν τα δικά σας μαλλιά.

  • Είναι 100% φυσικό προϊόν από ίνες Κερατίνης.
  • Δεν είναι φάρμακο, δεν περιέχει χημικά, ή συνθετικές ουσίες και χρωστικές ουσίες.
  • Δε βάφη το δέρμα ή τα μαλλιά αφήνοντας σημάδια.
  • Είναι εγκεκριμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, Ε.Ο.Φ.
  • Το συστήνουν όλες οι κλινικές μεταμοσχεύσεις μαλλιών και οι Δερματολόγοι.
  • Δεν φεύγει με το βούρτσισμα ή το κράνος στήν μηχανή.
  • Δεν επηρεάζει το δέρμα δεν προκαλεί παρενέργειες ή αλλεργικές αντιδράσεις.

Το Toppik θα αλλάξει τον τρόπο που αισθάνεστε για τον εαυτό σας κάθε φορά που κοιτάζετε στον καθρέφτη.