Μπερδεμένα μαλλιά; Βασανίζετε τα μαλλιά σας στο βούρτσισμα;

notangle Μήπως ξοδεύετε πολύ χρόνο προσπαθώντας να βουρτσίσετε τα μαλλιά σας με λάθος βούρτσες και χτένες; Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να κάνετε τα μαλλιά σας να δακρύσουν. Η περιποίηση των μαλλιών σας είναι στο χέρι σας.

Υπάρχει λύση.

Το κομμωτήριο HairMania διαλέγοντας πάντα τα καλύτερα προϊόντα για εσάς, και τα πιο κορυφαία Hair Accesories σας παρουσιάζει την απόλυτη βούρτσα No Tangle.

Η No Tangle είναι μια επαγγελματική βούρτσα για το απόλυτο και ανώδυνο ξεμπέρδεμα των μαλλιών σας . Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και είναι πραγματικά μια καινοτομία στην περιποίηση των μαλλιών, που απαλά και αβίαστα ξεμπλέκει τα μαλλιά σας χωρίς πόνο. Είναι πραγματικά μια φροντίδα σωτηρίας για τα μαλλιά σας, και μια πραγματική λύση για το ξεμπέρδεμα ταλαιπωρημένων μαλλιών από τεχνικές εργασίες, μαλλιά που μπλέκονται εύκολα, και ειδικά έχει απόλυτη εφαρμογή στα μαλλιά των μικρών παιδιών καθώς εκεί το μπέρδεμα είναι μεγάλο και πολύ δύσκολα να ξεμπερδεύονται.

Η Νο Tangle είναι η μοναδική βούρτσα που αλλάζει κυριολεκτικά τη ζωή σας. Μην αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας αλλάξτε την βούρτσα των μαλλιών σας. Η No Tangle ξεμπερδεύει και προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε τόσο σε υγρά όσο και σε στεγνά μαλλιά.

Αναφέρεται ως «βούρτσα θαύμα», ενώ τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα με αυτήν. Επιτέλους τελειώνει το μαρτύριο και η δυστυχία στο λούσιμο των μαλλιών σας. Διεκδικεί τις χαμένες ώρες με τα μπουκάλια conditioner από λανθασμένες βούρτσες και χτένες. Η βούρτσα No Tangle έχει μοναδική σχεδίαση και διαθέτει μια μοναδική διαμόρφωση δοντιών και μια επαναστατική δυνατότητα να λυγίζει κατά την επαφή με τα μαλλιά σας όπου ανοίγει απαλά τα μπερδέματα και τους κόμπους, και λειτουργεί ανώδυνα και με ασφάλεια στο ξεμπέρδεμα των μαλλιών σας.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι δεν σπάει τις τρίχες και ελαχιστοποιεί το τράβηγμα στα μαλλιά σας. Δεν δημιουργεί σπασίματα και ψαλίδα στα μαλλιά σας και με την τακτική χρήση και την πάροδο του χρόνου, θα παρακολουθήσετε την αλλαγή στα μαλλιά σας.

Το φυσικό πάχος, το σώμα και η λάμψη θα επιστρέψει. Η βούρτσα No Tangle είναι τόσο απαλή στην επιδερμίδα, που δίνει ζωντάνια, λάμψη και μακροζωία στα μαλλιά σας. Επίσης είναι φοβερή βούρτσα για μαλλιά με extensions, καθώς τα μαλλιά αυτά χρειάζονται το απόλυτο βούρτσισμα, όπως και μεγάλη προσοχή στον ύπνο σας καθώς και στο λούσιμο. H No Tangle σας δίνει την εμπιστοσύνη που χρειάζεστε για να βουρτσίζετε ελεύθερα τα μαλλιά σας ανά πάσα στιγμή της ημέρας, εξασφαλίζοντας στα extensions σας μια άριστη κατάσταση.

Συμβουλή κομμωτηρίου Hairmania: Τακτικό βούρτσισμα από το τριχωτό της κεφαλής προς τα άκρα θα βοηθήσει την πρόληψη μπερδεμάτων και κόμπων στα μαλλιά γύρω από τα extensions. Αυτό εξασφαλίζει τη μελλοντική συντήρηση να είναι γρήγορη, εύκολη και χωρίς πόνο. Μπορείτε να κάνετε επίσης με την βούρτσα σας ένα ευχάριστο μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και προσφέρει αναζωογόνηση στον θύλακα της τρίχας.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ: Η βούρτσα No Tangle

  1. Απαλύνει την επιδερμίδα,
  2. Ελαχιστοποιεί την θραύση των μαλλιών σας, καθώς και την δημιουργία ψαλίδας.
  3. Είναι ανώδυνη και χτενίζεστε χωρίς το άγχος των κόμπων και του ξεμπερδέματος.
  4. Συνιστάται για εύθραυστα ή χημικά επεξεργασμένα μαλλιά (ταλαιπωρημένα μαλλιά από τεχνικές εργασίες).
  5. Εξαιρετική για μασάζ του τριχωτού της κεφαλής και τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στον θύλακα της τρίχας.
  6. Ασφαλέστερη για χρήση extensions σε όλα τα μήκη.
  7. Η απόλυτη βούρτσα για μικρά παιδιά που έχουν μακριά λεπτά μαλλιά και παρουσιάζουν κόμπους και μπερδέματα.

Η No Tangle έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πιο βασικά εργαλεία του κομμωτή, ενώ τα περιοδικά το κατατάσσουν ως ένα βραβευμένο κορυφαίο προϊόν. Το κομμωτήριο μας ύστερα και από δικά του test σε όλους τους τύπους και μήκη μαλλιών την βαθμολογεί με 5 stars & την συνιστά ανεπιφύλακτα ως ένα κορυφαίο προϊόν.

Περιορισμένα κομμάτια, επικοινωνήστε για Έλεγχο διαθεσιμότητας.