Αξεσουάρ μαλλιών

Αλογοουρές Aξεσουάρ κομμωτήριο

Αλογοουρές, μαλλιά που ανεμίζουν ή μαλλιά επιμελώς ατημέλητα. Αυτό που συμβάλλει σε μια καλή και μοντέρνα coup των μαλλιών σας είναι και τα αξεσουάρ που θα κοσμήσουν το κεφάλι σας. Η επιλογή είναι μεγάλη: κορδέλες, στέκες, κοκαλάκια, τα οποία θα σας συντροφεύσουν όλες τις μέρες της εβδομάδας και σε όλες τις περιστάσεις.


 κομμωτήριο καρφίτσα για μαλλιάΦροντίζετε με κάθε λεπτομέρεια την εμφάνισή σας και ψάχνετε συνέχεια για πρωτότυπα αξεσουάρ. Όπως όμως οι περισσότερες γυναίκες, έτσι και εσείς αμελείτε το «στόλισμα» των μαλλιών σας! Κι όμως, υπάρχουν μικρά κομψοτεχνήματα που μπορούν να αλλάξουν το look των μαλλιών σας .


 κομμωτήριο hairmnaia αξεσουάρ μαλλιώνΑν σας αρέσει να αφήνετε τα μαλλιά σας ελεύθερα, υπάρχει τρόπος να τα αναδείξετε, φορώντας τσιμπιδάκια που θα τα ανασηκώνουν λίγο στο πλάι . Είναι ιδανικά τόσο για κοντά, όσο και για μακριά μαλλιά και δίνουν μια διαφορετική νότα στο απλό σας στυλ. Πρωτοτυπήστε διαλέγοντας τσιμπιδάκια σε διάφορα χρώματα, όπου να συνδυάζονται με το χρώμα των μαλλιών σας, το ντύσιμο και το μακιγιάζ σας.


 κομμωτήριο hairmania αξεσουάρ μαλλιώνΤα αξεσουάρ μαλλιών από οποιοδήποτε υλικό και αν είναι φτιαγμένα, είτε πλαστικά, είτε κοκάλινα, είτε μεταλλικά ή σε έντονα χρώματα, πάντα σας προσδίδουν ένα “διαφορετικό” look. Μπορείτε να τα φοράτε στο σπίτι για ευκολία για ένα ανάλαφρο look, αλλά κ στις εξόδους σας, για μια εντυπωσιακή εμφάνιση!